Elektrikertjenester

Din Elektriker i Tromsø

Ishavsbyen Elektro er et naturlig valg når du trenger en elektriker i Tromsø.
Enten du har et stort eller et lite oppdrag du trenger en elektriker til, om du er bedriftskunde eller privatkunde, står elektrikerne i Ishavsbyen Elektro klar til å hjelpe deg.

Erfarne og engasjerte elektrikere

Ishavsbyen Elektro er en relativt ung bedrift, som ble etablert i 2011. Siden da har vi sakte, men sikkert, lyktes med å vokse fra å være én elektriker til i dag å være en gjeng på totalt ti dyktige elektrikere.
At vi alltid har kvalitet i fokus og fullfører hver eneste jobb så effektivt som mulig, mener vi er mye av grunnen til at vi har lyktes med å få et solid fotfeste her i Tromsø.

Elektrikeroppdrag i hele Tromsø og omegn

Ishavsbyen Elektro er  lokalisert i Tromsø og vi tar på oss alle type elektrikerjobber i hele Tromsø og omegn. Blant tjenestene vi tilbyr er montering av ladestasjoner og ladeanlegg for elbil, legging av varmekabler på bad, installasjon av Smarthus-styring og LED-belysning, montering av komfyrvakt, renovering av el-anlegg og mer.

Smart billading

Vi i Ishavsbyen Elektro leverer og monterer alle typer elbilladere i Tromsø og omegn!

Les mer

Komfyrvakt

Å installere en komfyrvakt eliminerer risikoen for brann i komfyren, og er derfor påbudt i alle nye boliger.

Les mer

Sikringsskap

Enten du skal bytte sikringsskap, om du trenger å bytte noen sikringer eller bare ønsker en sjekk av sikringsskapets tilstand, kan vi hjelpe deg.

Les mer

Sertifikater

Samarbeidspartnere