Sikringsskap

Sikringsskap

Enten du skal bytte sikringsskap, om du trenger å bytte noen sikringer eller bare ønsker en sjekk av sikringsskapets tilstand, kan vi i Ishavsbyen Elektro hjelpe deg.

Når må man bytte sikringsskap?

Vi opplever at mange av våre kunder er usikre på hvorvidt og eventuelt når det er på tide å gjøre noe med sikringsskapet. Det man bør tenke over, spesielt dersom man har et eldre sikringsskap, er at belastningen på sikringsskapet sannsynligvis øker for hvert eneste år.

Strømforbruket til en familie på fire er mye høyere i dag enn det var for bare 10-20 år siden, som følge av alle de teknologiske hjelpemidlene vi omgir oss med og som nødvendigvis må lades. Derfor er det spesielt viktig å få foretatt en vurdering av sikringsskapet når man flytter inn i en brukt bolig.

Også i forbindelse med oppussing eller små endringer i det elektriske anlegget, for eksempel montering av ekstra stikk, er det viktig å sørge for at sikringsskapet tåler den nye belastningen.

Det er altså mange faktorer som påvirker hvorvidt det er nødvendig å gjøre noe med sikringsskapet. Hovedregelen er at du vet endringer i det elektriske anlegget, oppussing og endringer i forbruket bør få undersøkt sikringsskapet av en elektriker.

Så mye som hver fjerde brann i norske hjem skyldes feil på det elektriske anlegget. Det er med andre ord all grunn til å foreta en sjekk av sikringsskapet!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i Ishavsbyen Elektro for en faglig vurdering av sikringsskapet ditt!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere