Vi er Ishavsbyen Elektro

Vi er et elektrikerfirma basert i Tromsø, bestående av en gjeng faglig dyktige og engasjerte elektrikere. Vi tar på oss alle typer elektrikeroppdrag for private og bedrifter!

Elektrikere du kan stole på

Kvalitet og fagkunnskap er avgjørende når det gjelder elektrisk arbeid. Du som kunde skal kunne føle deg trygg på at elektrikeren kan faget sitt. Slik kan du stole på at du får de aller beste rådene og at jobben blir utført i henhold til gjeldende krav og standarder. Dette har siden dag én vært hovedfokuset til oss i Ishavsbyen Elektro.

Vi vet at forutsigbarhet er viktig for deg. Derfor jobber vi alltid for å fullføre jobben til avtalt tid. Skulle det mot formodning dukke opp uforutsette hindringer på veien, vil vi sørge for å ha en god dialog med deg som kunde om dette.

 

Elektrikere med fokus på smarte løsninger

Det skjer stadig spennende ting når det gjelder elektriske løsninger! Elektrikerne i Ishavsbyen Elektro er naturligvis oppdaterte, og står klare til å hjelpe deg med å gjøre huset, hytta og bilen din smartere og hverdagen enklere. Vi har mye kompetanse innen alt fra smarthus og velferdsteknologi til solcellepanel og elbilløsninger.

Ta kontakt med oss i Ishavsbyen Elektro i Tromsø – våre elektrikere hjelper deg med hva enn det måtte være av elektrisk arbeid!

Kontakt oss

Klikk her for å kontakte oss

Kontakt

Sertifikater

Samarbeidspartnere