Elbillader

Smart billading

Ladeboks: elbil

Det kommer stadig flere elbiler på norske veier, og behovet for gode ladeløsninger og ladebokser for elbil er økende. Vi i Ishavsbyen Elektro leverer og monterer alle typer elbilladere i Tromsø og omegn!

Ladepunkt for elbil – der du er

Lading av elbil skal helst ikke kreve ekstra planlegging eller tid. Vi ønsker å kunne lade elbilen på trygt og effektivt vis, der vi befinner oss. Enten det er på jobb, hjemme, på hytta eller på kjøpesenteret. De senere årene har det heldigvis kommer flere smarte ladebokser, tilpasset ulike lokasjoner. Vi i Ishavsbyen Elektro tilbyr elbilladere for borettslag og elbilladere for bedrifter, som lar flere biler lade samtidig. I tillegg har vi gode løsninger for lading av elbil hjemme og vi tilbyr hytteladere for deg som ikke orker å forholde deg til rekkeviddeangst når du skal på hytta.

Trygge og effektive elbilladere

Det er dessverre et faktum at feil lading av elbil kan være en brannfelle. Å lade elbilen fra vanlig stikkontakt er dermed ikke bare mindre effektivt, men også mer risikabelt enn å lade fra en godkjent ladeboks. Det er med andre ord mange gode grunner til å investere i en sikker elbillader.

Når du bestiller en elbillader fra oss i Ishavsbyen Elektro, tilbyr vi oss å levere denne ferdig montert. Ved å velge dette alternativet kan du altså være helt trygg på at elbilladingen foregår så effektivt og trygt som mulig!

Elbillading borettslag

Ladestasjon: Borettslag

Raskest mulig lading – minst mulig administrasjon!

Ishavsbyen Elektro tilbyr ladeløsninger fra DEFA, som er Nordens ledende leverandør av anlegg til borettslag og sameier og tilbyr fremtidsrettede løsninger for alle behov. Ladeløsningene har ingen skjulte kostnader og kommer uten bindingstid. Strømmen kjøper dere der dere ønsker!

Elbillading i borettslag og sameie – vår enkleste løsning

Det er mange fordeler ved DEFAs testvinnende løsning for elbillading i borettslag og sameie. Dere får et anlegg som alltid virker, som ikke krever noe administrasjon og som sørger for best mulig utnyttelse av strømmen dere allerede har i bygget. Elbilladeren er dessuten utviklet for å sikre rettferdig fordeling av strøm og kostnader, samt sikre at alle beboerne i borettslaget eller sameiet får raskest mulig lading – uten ekstra månedskostnad.
Elbilladerne fra DEFA kommer også med MID-godkjente energimålere, noe som betyr at dere kan være helt trygge på at beløpet på fakturaene stemmer.

Start – enkelt og oversiktlig til lav pris!

Raskest mulig elbillading og rettferdig strømfordeling i borettslaget

Fulldynamisk lastbalansering gjør det enkelt å utnytte tilgjengelig kapasitet i anlegget, samt å sørge for rettferdig fordeling av strømmen. Alle ladende biler får lik tilgang på den tilgjengelige strømmen, samtidig som at det er mulig å opprette prioriterte plasser.

Økonomisk gunstig ladeløsning

Også økonomisk er fulldynamisk lastbalansering en gunstig løsning. Ved å utnytte den til enhver tid tilgjengelige kapasiteten i elanlegget, slipper borettslaget å gjøre dyre investeringer i ekstra strømtilgang til bygget. I tillegg kan dere sette en effektgrense for anlegget, for å unngå de dyreste toppene i effektforbruket.
Når dere bestiller installasjon av ladeanlegg til borettslaget via oss i Ishavsbyen Elektro i Tromsø, vil elektrikeren som tar seg av installasjonen gi dere en grundig gjennomgang i hvordan ladeanlegget fungerer.

*Krever installasjon av facilityCLU

Et ladeanlegg for hele borettslaget, som alltid virker

Ladeanleggene fra DEFA som vi i Ishavsbyen Elektro leverer og installerer i borettslag i Tromsø og omegn, er utviklet for å fungere – selv når alt annet ikke gjør det. Ved å benytte oss av Edge Computing til styring av ladefunksjonalitet lokalt i anlegget, sikrer vi at dere alltid får ladet som planlagt. Selv når internettilkoblingen eller det trådløse signalet faller ut!

Anlegg som gir full oversikt og alltid er oppdatert

Foruten å være trygg på at anlegget alltid fungerer, er det greit å vite at dere løpende vil få alle programvareoppdateringer så snart de er klare. Slik sikrer vi optimal funksjonalitet og høy oppetid. Månedlige oversikter over forbruk per ladeuttak gjør det enkelt å fordele kostnadene på brukerne av borettslagets elbilladeanlegg.

Skulle det oppstå noe, eller dukke opp spørsmål, er ekspertene hos DEFA tilgjengelig på support-telefon alle hverdager mellom 08.00 og 16.00. Elektrikerne i Ishavsbyen Elektro er også kun en telefonsamtale eller en kort kjøretur unna!

Standard elbillading – en lettere hverdag for alle i borettslaget!

Standard-løsningen er utviklet for å gjøre det enkelt for alle i borettslaget. Dere kan enkelt få oversikt over det månedlige forbruket per bruker, noe som gjør det enkelt å sørge for riktig fakturering, selv når flere lader på samme uttak.
I et borettslag vil det alltid være behov for å kunne legge til nye brukere etter hvert som folk kommer flyttende og flere skaffer seg elbil. Systemet er utviklet slik at dere da enkelt kan legge til og fjerne brukere, samt endre tilgangene. Dette styres via RFID-brikker eller en enkel app.

Ladeløsningen gir dere også mulighet til å sette en egendefinert pris per kilowatt eller minutt. Slik kan dere sikre at dere tar nok betalt for strømmen, året rundt.

Komplett – ingen administrasjon og full trygghet!

Med en komplett elbilladeløsning, kan dere overlate hele administrasjonsjobben til oss! Installatøren tar seg av jobben med å legge til, endre og fjerne brukere og tilganger fortløpende.

Dere kan også velge å la installatøren motta alle varsler fra anlegget og håndtere dette direkte. Via fjernovervåkning vil installatøren kontinuerlig følge med på anlegget og sørge for fjernservice og assistanse når det er nødvendig.
Ved å inngå en driftsavtale med installatøren i Ishavsbyen Elektro kan dere være helt trygge på at vi tar hånd om at inspeksjon, service, oppgraderinger og annen support blir utført til rett tid og så effektivt som overhodet mulig.

Våre elbilladere for borettslag og sameier:

eRange® Uno

eRange® Uno er Norges mest solgte ladestasjon og har vunnet omfattende tester utført av NAFs søsterorganisasjoner i Tyskland og Østerrike (Tysk). Dette den beste løsningen for deg som vil ha brukervennlig og driftssikker lading til en god pris. eRange® Uno kan kombineres med homeCLU for å gi raskest mulig lading med strømmen du har tilgjengelig. Kontakt oss i Ishavsbyen Elektro for levering og installering av eRange® Uno i Tromsø og omegn, eller kjøp i nettbutikken.

eRange® Duo

eRange® Duo er bygget på samme testvinnende teknologi som Uno, men har to uttak og er perfekt for dere som har flere elbiler å lade. eRange® Duo kan kombineres med homeCLU for å gi raskest mulig lading av begge bilene med strømmen du har tilgjengelig. Kontakt oss i Ishavsbyen Elektro for levering og installering av eRange® Duo i Tromsø og omegn, eller kjøp i nettbutikken.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du er usikker på hvilken ladeløsning som egner seg for dine behov.

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere