Komfyrvakt

Komfyrvakt

En komfyrvakt kan i ytterste konsekvens være forskjellen mellom liv og død. Så mange som omkring halvparten av alle brannvesenets utrykninger skyldes komfyrbranner, og mange av disse skjer om natten.

Å installere en komfyrvakt eliminerer risikoen for brann i komfyren, og er derfor påbudt i alle nye boliger og ved opplegg av ny kurs til komfyren.

Hvordan fungerer en komfyrvakt?

Komfyrvakten har en sensor som overvåker komfyren og fanger opp alle tegn til brannutvikling. Dersom sensoren oppdager faresignaler, vil denne utløse en alarm og kutte strømmen til komfyren før brannutvikling oppstår.

Vi monterer komfyrvakten for deg

Komfyrvakter for fast tilkobling er en jobb for elektrikeren. Vi i Ishavsbyen Elektro kan både levere og montere komfyrvakten for deg. Alle våre komfyrvakter er av beste kvalitet og har et stilrent og diskre design. Komfyrvakten kommuniserer trådløst med bryterenheten og kan fint plasseres bak hyller eller skuffer i kjøkkeninnredningen.

Billigere forsikring med komfyrvakt

En komfyrvakt vil for de fleste forsikringsselskap også være grunn til å gi deg bedre pris og bedre vilkår på forsikring.

 

Har du ikke komfyrvakt?

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å installere komfyrvakt og på denne måten gjøre hjemmet ditt mer brannsikkert!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere