Medlem av Norgeseliten logo

Ladeboks: elbil

Det kommer stadig flere elbiler på norske veier, og behovet for gode ladeløsninger og ladebokser for elbil er økende. Vi i Ishavsbyen Elektro leverer og monterer alle typer elbilladere i Tromsø og omegn!

Ladepunkt for elbil – der du er

Lading av elbil skal helst ikke kreve ekstra planlegging eller tid. Vi ønsker å kunne lade elbilen på trygt og effektivt vis, der vi befinner oss. Enten det er på jobb, hjemme, på hytta eller på kjøpesenteret. De senere årene har det heldigvis kommer flere smarte ladebokser, tilpasset ulike lokasjoner. Vi i Ishavsbyen Elektro tilbyr elbilladere for borettslag og elbilladere for bedrifter, som lar flere biler lade samtidig. I tillegg har vi gode løsninger for lading av elbil hjemme og vi tilbyr hytteladere for deg som ikke orker å forholde deg til rekkeviddeangst når du skal på hytta.

Trygge og effektive elbilladere

Det er dessverre et faktum at feil lading av elbil kan være en brannfelle. Å lade elbilen fra vanlig stikkontakt er dermed ikke bare mindre effektivt, men også mer risikabelt enn å lade fra en godkjent ladeboks. Det er med andre ord mange gode grunner til å investere i en sikker elbillader.

Når du bestiller en elbillader fra oss i Ishavsbyen Elektro, tilbyr vi oss å levere denne ferdig montert. Ved å velge dette alternativet kan du altså være helt trygg på at elbilladingen foregår så effektivt og trygt som mulig!

Dersom du er usikker på hvilken ladeløsning som egner seg for dine behov: ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

This site uses cookies. For more information click here.