Medlem av Norgeseliten logo

Lade elbil hjemme

Når du skal lade elbilen hjemme, kan du lade via vanlig stikkontakt eller via en ladeboks. Sistnevnte er den definitivt beste løsningen. Lading via ladeboks er mer både mer brannsikkert og effektivt enn lading i stikkontakt. Tiden det tar fra tomt til fullt batteri er betydelig kortere med en ladeboks.

Elektrikeren installerer ladeboksen for deg

Å skaffe seg en ladeboks til elbilen er heldigvis en enkel sak. Når du bestiller en ladeboks gjennom oss i Ishavsbyen Elektro, kommer vi hjem til deg og monterer ladeboksen på ønsket sted. Vi sikrer naturligvis at elbilladeren din blir installert på korrekt vis og gir deg en innføring i hvordan den skal brukes. For øvrig er det greit å vite at hjemmelader for elbil er installasjonspliktig, noe som betyr at du trenger hjelp av en elektriker for å få den montert.

Markedets beste elbil-ladebokser for hjemmebruk

lading (2).JPG

 

Når du kjøper elbillader gjennom oss i Ishavsbyen Elektro kan du være trygg på at du får en ladeboks som er rustet for fremtiden. Vi leverer ladebokser fra eRange, også kjent som Salto. Dette er en leverandør som er kjent for innovasjon og kvalitet. Alle deres ladesystemer er utviklet for å vare i mange, mange år.

Vi tilbyr også ladesystemer for borettslag, næringsbygg og arbeidsplasser.

Har du spørsmål om ladeboks til elbil, eller har du allerede bestemt deg for å få installert en? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

This site uses cookies. For more information click here.